Välj en sida

Företagsgruppen Top Marketing Group växer och nyanställer. Första nyckelrekryteringen är redan på plats och fler rekryteringar pågår.


“ Vi är mycket glada för att Massi Najimi, tidigare Head of Sales Nordics på Ehandel.se, kommer vara ansvarig för att utveckla försäljningen på koncernnivå inom Top Marketing Group. Massi kommer att jobba med ett helhetsperspektiv, med både våra befintliga och kommande tjänster. “


Magnus Äng, VD Top Marketing Group


Stjärnrekrytering från Ehandel.se

Massi Najimi påbörjade sin anställning på Top Marketing Group i början av 2020. Med sin gedigna bakgrund, bachelorutbildning inom Business Management från Brunel University i London, en masterutbildning inom marknadsföring och mångårig försäljningserfarenhet så blir Massi en nyckelperson för den satsning som nu pågår. 


“När idén om Top Marketing Group presenterades för mig så var det inget svårt val för mig att nästa steg i min karriär. Att dels få möjligheten att kliva ombord som delägare och dels få möjligheten att arbeta med vår försäljning och våra erbjudanden inom TMG är en spännande resa som jag ser fram emot.“


Massi Najimi, Head of Sales Top Marketing Group

Efter några år som försäljningschef hos Ehandel.se så har Massi skaffat sig en gedigen kunskap och förståelse inom e-handelsbranschen som Top Marketing Group räknar med att få stor nytta av vid paketering av nya tjänster och erbjudande till e-handlare i Norden. 


“Vi kommer erbjuda en hel del innovativa och nya tjänster och produkter och jag ser fram emot att träffa våra kunder och presentera alla nyheter under 2020.“ 


Massi Najimi, Head of Sales Top Marketing Group

Fler rekryteringar på gång

Under året räknar Top Marketing Group med att anställa minst 5 personer inom företagsgruppen. Just nu pågår nästa rekrytering till den digitala marknadsföringsbyrån Topvisible som beräknas vara klar under våren.


Top Marketing Group kan stoltsera med starka och välkända varumärken. Den digitala marknadsföringsbyrån Topvisible, nyligen utsedda till topp 3 i Årets Byrå. Sveriges största konferens inom sökmarknadsföring, SearchStars och mjukvarubolaget RankTrail med några av Sveriges största företag som kunder. 

Presskontakt: Magnus Äng, VD, magnus.ang@topmarketinggroup.se, 076-040 52 80