Välj en sida

Top Marketing Group (TMG) där Topvisible och Ranktrail ingår, utökas nu med IT- och strategibyrån TeQflo. Med syfte att kunna ge våra kunder ett mer komplett erbjudande men även att bli marknadsledande i Sverige på CRM, integrationer, inbound marketing och HubSpot, satsar vi nu på att expandera och även att rekrytera mer personal.

TMG består av Topvisible som är en digital marknadsföringsbyrå som bland annat arbetar med inbound Marketing, digital marknadsföring och innehållsproduktion. Sedan starten år 2011 har bolaget haft en stabil och kontinuerlig tillväxt. Idag arbetar runt 20 personer inom företaget. I TMG ingår även sökmotoroptimeringsföretaget Ranktrail. Nu får vi alltså ytterligare förstärkning i form av Malmöbaserade TeQflo.

– Vår främsta styrka är marketing och TeQflo är oerhört kunniga i CRM och tekniska integrationer och då framförallt HubSpot. Vi erbjuder förvisso HubSpot till våra kunder i nuläget, men inte på så sätt att vi kan anpassa upplevelsen utifrån kundens efterfrågan och behov som TeQflo kan. Genom att kombinera våra styrkor blir vi en one stop shop och kan ge våra kunder ett oerhört attraktivt erbjudande, säger Katja Stålhammar VD för Top Marketing Group.  

Räknar med fortsatt organisk tillväxt 

I samband med att TeQflo blir en del av TMG går en av TeQflos grundare, Henrik Börjesson, in som strategiskt ansvarig försäljningschef. Bolagen inom TMG omsätter i nuläget tillsammans omkring 30 miljoner kronor och satsar på fortsatt organisk tillväxt.

– Vi kommer från olika håll, sälj och marketing, där vi bägge lyckats bygga bolag med stor potential. Genom att kombinera det vi är bäst på, räknar vi med fortsatt organisk tillväxt de kommande åren, säger Henrik Börjesson, en av grundarna till TeQflo och som nu går in som strategisk försäljningschef för företagsgruppen.

Trots att det var mindre än en månad sedan TeQflo blev en del av TMG, har vi redan fyra stora projekt tillsammans. I samtliga projekt har spetskompetenserna som bolagen har inom respektive digital marknadsföring, CRM och tekniska integrationer, kommit väl till pass.

– Vi har stora planer framöver, vi satsar på att expandera och växa på många olika sätt. För att kunna göra detta behöver vi också rekrytera personal – vi räknar med att behöva hitta runt tio talanger den närmsta tiden. Vi räknar också med att göra flera förvärv inom snar framtid för att stärka och utveckla vår portfölj och tittar aktivt redan nu på fler förvärv, säger Katja Stålhammar.

Om Top Marketing Group TMG:

TMG är en företagsgrupp som utvecklar tjänster inom Digital Marknadsföring. Tjänsterna spänner över hela Kundresan med Data, Kunskap, Strategi, Content Production och Performance.

I företagsgruppen ingår Topvisible, Ranktrail, Topxam och numera även TeQflo och samtliga företag har sina säten i Malmö men verksamhet över hela Sverige.

Om TeQflo:

TeQflo förenar affärsstrategi med IT och teknik. Med djup kunskap kring affärsstrategi i samverkan med de främsta experterna inom IT, är TeQflo dedikerade att hjälpa företag sätta rätt strategi – och faktiskt genomföra den också med stöd av rätt IT och teknik. TeQflo är även specialiserade på HubSpot CRM och Sales Hub-implementationer, CMS Hub-webbplatsutveckling, marknadsföringsautomation och komplexa integrationer. 

TeQflo har sitt säte i Malmö men verksamhet över hela Sverige.

För mer information, kontakta:

Katja Stålhammar, VD Top Marketing Group TMG

E: katja.stalhammar@topmg.se

Henrik Börjesson, grundare TeQflo

E: henrik.borjesson@teqflo.com